• חדש
YAODHAOD, אולר,קיפול ירקות פירות קרמיקה סכין שימושי מושלם לפיקניק,קמפינג - 5 צבעים אופציונלי (כחול)

YAODHAOD, אולר,קיפול ירקות פירות קרמיקה סכין שימושי מושלם לפיקניק,קמפינג - 5 צבעים אופציונלי (כחול)

Buyers rating:
ILS 5.33

זמינות

מיני מתקפלת סכין קרמיקה הוא מושלם עבור חיתוך, קילוף וחיתוך פירות וירקות וחיתוך מדויק אחר משימות.אלגנטי לייעל את העיצוב.זה קצת פירות/Vegie חותכי עשוי זירקוניום אוקסיד.עשוי תערובת קניינית של באיכות הגבוהה ביותר zirconia מזויפים ניצול מדינה של אמנות קר Isostatic לחיצה על התהליך (CIP) לפני היותו סופר מחוממת שלנו להבים חדות יותר, חזק יותר, חזק יותר, בהיר יותר, ויפה יותר.קרמיקה סכין מספק במיוחד פני השטח פחות התנגדות ו באכזריות חדות קצה.נא לא לנסות לבדוק את החדות של הסכין ביד.אתה צריך לנסות כדי להאמין.אנו עומדים מאחורי הסכינים שלנו ולקוחות עם 100% שביעות רצון או החזר כספי, לנסות את זה סיכון חינם, אנחנו יודעים שאתה תאהב אותם.תיאור : 100% מותג חדש באיכות גבוהה.br> סופר חזק, בעל צפיפות גבוהה, להב, לא קל להיות בוטה.br> תגובה עם כל מזון יכול לשמר את הצבע המקורי ואת הטעם של האוכל, לשמור על המזון של רעננות ותזונה.br>יתרון : 1.חותכים עשוי זירקוניום אוקסיד, ידידותי לסביבה. 2.הלהב לחיתוך דגים, פירות, ירקות, בשר ולהבטיח את המשפחה, במיוחד את בריאותו של התינוק ואת האוכל של ניקיון.מפרט : חומר : קרמי + עמ 'צבע : אדום,צהוב,ירוק,כחול,כתום אורך : 7.4"(לגמרי), 3.1" (להב) חבילה : 2 * ומתקפל הערה : 1.בשל אור, מסך, הבדל של הפריט הצבע עשוי להיות שונה מעט מן התמונות. 2. בבקשה לאפשר 0.1-0.3" הבדלים עקב מדידה ידנית. 3.מיועד לחיתוך פירות, ירקות, בשר ללא עצמות, לא מיועד לחטט, כיפוף, אלימה חותכת או דופק 4.לשמש על פלסטיק או עץ, קרש חיתוך, למנוע חיתוך מזון קפוא או על פני השטח של גולות, זכוכית ופלדה. לוח 5.לשטוף את הסכין לאחר כל שימוש אחד, רצוי ביד עם סבון עדין, לא לשטוף אותו במדיח כלים.

אודות המוצר

Material:
ceramic + PP
Color:
Red,Yellow,Green,Blue,Orange
Length:
7.4''(totally), 3.1'' (blade)
Package:
2 * folding knife :
1.Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
2. Please allow 0.1-0.3'' differences due to manual measurement. :
3.Intended for cutting fruits, vegetables and boneless meats, not intended for pry, flexing, violent chopping or boning :
4.Be used on plastic or wood cutting board and avoid cutting frozen food or on the surface of marbles, glass and steel board :
5.Wash the knife after each single use, preferably by hand with a mild detergent and do not wash it in the dishwasher :

בחירת לקוחות